Поліція перехопила людей зі зброєю, які їдуть до Одеси: з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліція перехопила людей зі зброєю, які їдуть до Одеси: з'явилися фото і відео

Національна поліція України
Поліція перехопила людей зі зброєю, які їдуть до Одеси: з'явилися фото і відео

На трасі Київ-Одеса в Черкаській області співробітники поліції перехопили машини з озброєними людьми, які підозрюються в підготовці провокацій в Одесі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.
Збройні молодчики були затримані недалеко від Умані завдяки оперативній інформації.
"Отримавши оперативну інформацію про те, що через Черкаську область рухатиметься кілька автомобілів з людьми, які їдуть до Одеси з метою вчинення провокацій і різного роду порушень громадського порядку, правоохоронці негайно розробили операцію з їх затримання. На 205 кілометрі автодороги Київ-Одеса, поблизу міста Умань, автомобілі були зупинені, а їх пасажири затримані", - розповіли в поліції.
В ході огляду автомобілів було виявлено вогнепальну зброю і боєприпаси до неї, а також ножі, бити й інші заборонені предмети.
"Зазначені речі були вилучені та направлені до Черкаського експертно-криміналістичного центру для проведення відповідного дослідження", - додали правоохоронці.
Відкрито кримінальне провадження за статтею «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».


Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Дня перемоги в Одесі було виявлено схованку з «коктейлями Молотова».






Фото и видео: npu.gov.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?