Поліція повідомила нові подробиці щодо перестрілки в Харкові
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція повідомила нові подробиці щодо перестрілки в Харкові

Поліція повідомила нові подробиці щодо перестрілки в Харкові
Джерело:  NR

За фактом  перестрілки в Харкові, яка відбулася 17 лютого, відкрили кримінальні справи за статтями про хуліганство та про замах на вбивство.


Про це заявили в прес-службі Головного управління Національної поліції України в Харківській області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  NewsRoom.


Читайте також: Перестрілка в Харкові: стали відомі подробиці про учасників конфлікту


За словами заступника голови ХОДА Олександра Скакуна, в результаті спецоперації правоохоронці затримали 11 осіб, і 18 лютого вони давали свідчення. Поки невідомо, чи були вже відпущені утримувані учасники конфлікту.


Кримінальні справи відкрили за статтями: ст. 15 і ст. 115 (замах на вбивство) і ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї). Слідчі дії тривають.


Нагадаємо, на проспекті Перемоги  в спальному районі Харкова увечері 17 лютого на тлі конфлікту про блокаду Донбасу, в якому брали участь члени батальйону "Східний корпус", трапилася гонитва і стрілянина. Одна людина серйозно постраждала.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в соцмережах звернули увагу на те, що судячи по екіпіровці учасників перестрілки в Харкові, вони усвідомлено йшли на конфлікт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?