Поліція розкрила деталі шокуючої смерті зацепера у метро Києва
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція розкрила деталі шокуючої смерті зацепера у метро Києва

Поліція розкрила деталі шокуючої смерті зацепера у метро Києва
Джерело:  online.ua

У київському метро стався трагічний інцидент, коли один з пасажирів вирішив проїхатися на даху підземного потягу. Чоловік помер на місці події від чисельних травм, які отримав. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на правоохоронні органи.

За оприлюдненими даними, саме з повідомленням про людину на даху потягу напередодні подзвонили у поліцію. У метрополітен спрямували слідчо-оперативну групу й лікарів.

Свідки надали важливі подробиці щодо інциденту, наголосив начальник управління поліції в метрополітені Михайло Ніконов.

"Ми з’ясували, що чоловік зайшов до столичного метрополітену та на одній із станцій заліз на дах потягу, а коли він рушив, потерпілий впав та від численних травм помер на місці. Відразу між станціями метрополітену "Видубичі" та "Славутич" було знято напругу та припинено рух. Крім того, під час огляду місця події ми знайшли рюкзак з особистими речами та документами загиблого. Це – 29–річний мешканець міста Ужгород", - пояснив він.

Кримінальне провадження розпочали відповідно до ч. 1 ст. 115 УКУ про умисне вбивство, однак з позначкою про самогубство.

"У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлять обставини і причини цієї події. Окрім того, будуть перевірені усі версії щодо смерті чоловіка", - додали в поліції.

Зацепер - це неологізм, ним позначають людину, яка їздить потягами, трамваями чи іншим громадським транспортом буквально чіпляючись на них зовні. Такі екстремальні витівки становлять смертельну загрозу для "пасажира", медіа майже регулярно інформують про подібні смертельні інциденти.

Як повідомляв ONLINE.UA, на місці авіакатастрофи Ан-26 в Чугуєві завершилися пошуково-рятувальні роботи й тепер проводяться слідчі дії, в ході яких буде встановлена причина аварії, в результаті якої загинули 26 курсантів та офіцерів Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба. Слідство відпрацьовує чотири основні версії катастрофи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?