Поліція видворила з України двох кримінальних авторитетів: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція видворила з України двох кримінальних авторитетів: з'явилися фото і відео

Національна поліція України
Поліція видворила з України двох кримінальних авторитетів: з'явилися фото і відео

Протягом минулої доби з України були виселені дві кримінальні "авторитети".
Про це заявив глава Національної поліції Сергій Князєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.
За його словами, видворення небезпечних рецидивістів стало результатом роботи співробітників карного розшуку Національної поліції і злагоджених дій Нацполіції і суміжних служб.
Читайте також: З України видворили небезпечного "злодія в законі": опубліковані фото і відео
Першим виселеним став 39-річний громадянин Грузії, відомий в кримінальних колах як "Гія": чоловік 12 років свого життя провів у в'язниці за вчинення тяжких злочинів.


Другим депортованим став 34-річний "злодій в законі" Тенгіз Чарая, також представник Грузії, відомий в кримінальному світі як "Тенґо Гальський".
Чоловік був засуджений Тбіліським судом до 11 років позбавлення волі.
У грудні минулого року "Тенґо Гальського" вже затримували оперативники карного розшуку поліції Києва і видворили його за межі країни з подальшою забороною на три роки в'їжджати в Україну, однак він знову незаконно перетнув державний кордон і прибув до Києва.


"Тут намагався продовжити свою злочинну "кар'єру". Але на заваді цьому стали співробітники карного розшуку. Іноземця змусили покинути межі нашої країни", - зазначив Князєв.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з України був депортований 42-річний "злодій в законі", відомий як "Джонні Кутаїськиий".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?