Поліція затримала 30 людей з арсеналом зброї біля будівлі "Черкасиобленерго": з'явились фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція затримала 30 людей з арсеналом зброї біля будівлі "Черкасиобленерго": з'явились фото та відео

Поліція затримала 30 людей з арсеналом зброї біля будівлі "Черкасиобленерго": з'явились фото та відео
Джерело:  online.ua

18 квітня будівлю "Черкасиобленерго" захопили невідомі, які заблокувались всередині, озброєні помповими рушницями.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції Черкаської області.

Читайте також: У Черкаській облраді побилися через мову: з'явилися фото і відео

Повідомляється, що у результаті переговорів, згодом приміщення було звільнено, а невідомі особи були затримані.

У чоловіків, які так і не змогли пояснити мету свого перебування на території підприємства, було вилучено 11 помпових рушниць, близько 500 набоїв та 19 травматичних пістолетів.

"На місце події було негайно направлено найближчі наряди поліції, оперативних працівників та співробітників підрозділу спеціального призначення. Як було з’ясовано на місці події, на другому поверсі приміщення знаходиться близько 30 осіб, які озброєні помповими рушницями та травматичною зброєю. В результаті тривалих переговорів керівництва Главка з даними особами, приміщення держустанови було звільнено від сторонніх осіб", - розповіли у поліції.

Нагадаємо, це вже не перший конфлікт у "Черкасиобленерго": попереднє захоплення будівлі було здійснено на початку вересня 2016 року: тоді, наглядова рада підприємства призначила тимчасово виконуючим обов’язки генерального директора компанії Михайла Петровського, однак старе керівництво не допускало його на територію заблокованого підприємства.

Варто відзначити, що державі в особі Фонду держмайна належить 46% акцій "Черкасиобленерго", Garsenia Enterprises, пов’язаної з бізнесменом Костянтином Григоришиним, — 26,6% акцій, ПрАТ "УкрЕСКО" — 25%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?