Поліція затримала чотирьох осіб за хуліганство на території Києво-Печерської лаври — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліція затримала чотирьох осіб за хуліганство на території Києво-Печерської лаври — відео

Поліція затримала чотирьох осіб за хуліганство на території Києво-Печерської лаври — відео
Джерело:  online.ua

Правоохоронці знайшли та заарештували чотирьох осіб, які брали участь у хуліганських діях на території Києво-Печерської лаври. Їм загрожує від 2 до 5 років покарання.

Джерело: Нацполіція

Поліція затримала чотирьох хуліганів на території лаври

У поліції розповіли, що 19 квітня, після закінчення роботи комісії МКІП на території Національного заповідника «Києво-Печерська Лавра», група осіб пошкодила захисні ролети та зайшла до приміщення, яке представники комісії оглянули та опечатали.

Порушники проігнорували зауваження поліції та влаштували штовханину з поліціянтами.

Правоохоронці провели ряд слідчих дій та за допомоги аналітиків столичного главку встановили чотирьох найбільш активних учасників, які вчинили правопорушення, - повідомили у поліції.

Їх затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до відділку поліції.

Серед затриманих двоє жінок, 1986 та 1984 років народження, та двоє чоловіків, 1983 та 2001 років народження.

Слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Порушникам загрожує до п’яти років ув’язнення.

Серед затриманих опинилася активістка УПЦ МП Вікторія Кохановська. Наприкінці березня вона заявила журналістам, що виселення УПЦ МП з лаври закінчиться нібито "ліквідацією влади в Україні".

Це все закінчиться ліквідацією влади в Україні. Ніякої влади в Україні не буде! Бо Українська православна церква є душею українського народу, - заявила вона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?