Поліція затримала кримінального авторитета з Донбасу: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція затримала кримінального авторитета з Донбасу: з'явилися фото

Поліція затримала кримінального авторитета з Донбасу: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Українські правоохоронці затримали кримінального авторитета 1991-го року народження з Маріуполя Донецької області, що був організатором банди квартирних злодіїв.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне Управління Національної поліції в Донецькій області.

Читайте також: У Києві спіймано відомого злодія в законі: з'явилося відео затримання

Зазначається, що не дивлячись на молодий вік злочинця, він мав авторитет серед крадіїв і допускався до їх "сходок". Чоловік раніше вже був засуджений за аналогічні злочини, проте не відбував покарання у місцях позбавлення волі. У 2015 році був оголошений у розшук.

Приїхавши до Кременчуга на постійне проживання, він "сколотив там групу "однодумців", та почав займатися квартирними крадіжками по всій Україні.

Затримання відбулося на автошляху "Олександрія-Кременчуг" ввечері 28 травня, правоохоронці заздалегідь мали інформацію, що кримінальний авторитет буде їхати цим шляхом.

"За хуліганство його вже заочно засуджено. Наразі поліцейські працюють над доказовою базою його причетності до ряду майнових злочинів по всій території України та встановлюють усіх членів злочинного угрупування, яке очолював розшукуваний", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про смерть відомого кримінального авторитета з Одеси Олександра Ангерта, який більше відомий по своєму прізвиську Саша Ангєл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?