Поліція знайшла авто зниклого водія Blablacar: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція знайшла авто зниклого водія Blablacar: з'явилися фото

Поліція знайшла авто зниклого водія Blablacar: з'явилися фото

Правоохоронці виявили автомобіль безвісти зниклого жителя Львова 25-річного Тараса Познякова, на якому він поїхав до Києва, скориставшись сервісом з пошуку попутників BlaBlaCar.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції в Київській області.
"Правоохоронці вели пошуки в цілодобовому режимі. Велику допомогу надали громадські організації, небайдужі жителі Київщини. Але були і такі «зацікавлені» особи, які надавали неправдиву інформацію поліцейським, чим намагалися направити пошуки зниклого хлопця в неправильному напрямку", - йдеться в повідомленні.



Також наголошується, що працівниками Слідчого управління Національної поліції Києва вивчається питання про відкриття кримінального провадження за фактами розголошення в ЗМІ особистих даних людей та інших відомостей, що може в подальшому для них мати трагічні наслідки при розкритті тяжкого злочину.
Нагадаємо, 4 квітня Тарас Позняков на власному автомобілі вирушив зi Львова до Києва, скориставшись сервісом BlaBlaCar і взявши з собою пасажира - Володимира Дем'яна. Саме з ним в останній раз його бачили неподалік від Києва. У BlaBlaCar не підтвердили інформацію, що Позняков користувався послугами їх сайту. У той же час, пасажир Володимир Дем'ян не відповідає на телефонні дзвінки правоохоронців, але активно відвідує свої сторінки в соціальних мережах. 6 квітня Тараса Познякова оголосили в загальнодержавний розшук.
Раніше повідомлялося, що  оперативники Департаменту карного розшуку Національної поліції України затримали на території Києва громадянина Вірменії Рафіка Амояна, який має статус "злодія в законі" і кримінальне прізвисько "Рафік Єреванський".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?