Поліція з'ясувала, як підпалили будинок Гонтаревої
Категорія
Політика
Дата публікації

Поліція з'ясувала, як підпалили будинок Гонтаревої

Поліція з'ясувала, як підпалили будинок Гонтаревої

Нацполіція на місті пожежі у будинку Валерії Гонтаревої не знайшла слідів так званого "коктейлю Молотова". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За словами представника поліції Київщини Миколи Жуковича, на згарищі виявили запалювальну світло-шумову гранату. Слідство не розробляє версію про пляшку із запалювальною сумішшю.

Згаданий боєприпас міг бути військовим чи саморобним. Фахівці наразі займаються пошуками легкозаймистих матеріалів.

"Є ряд доказів. На жаль, зараз не можу їх озвучити. З ними зараз працюють безпосередньо експерти, які потім скажуть, чи підтверджується факт легкозаймистої рідини, чи ні", - пояснив Жукович.

Полісмен додав, правоохоронні органи також вивчають версію про коротке замикання.

Пожежа у будинку колишньої очільниці Нацбанку України викликала не аби який резонанс. На неї вже відреагував Офіс президента, закликавши провести оперативне розслідування.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про неприпустимість подібних інцидентів, що є, на його думку, кримінальним тиском на Гонтареву. Він вважає ініціатора підпалу "ворогом держави", бо випадок стався під час візиту місії МВФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?