Поліцію Норвегії збираються роззброїти
Категорія
Світ
Дата публікації

Поліцію Норвегії збираються роззброїти

Поліцію Норвегії збираються роззброїти
Джерело:  The Independent

Норвегія оголосила, що озброєння поліцейських, яке почалося в 2014 році, буде припинено "в гранично короткі терміни", оскільки це більше не вважається необхідним, передає ONLINE.UA з посиланням на The Independant.
Піднятий рівень загрози тероризму призвів до того, що в листопаді 2014 року офіцерам було наказано носити вогнепальну зброю весь час, але ця міра була описана як тимчасова.
Поліція Норвегії традиційно навчена використанню зброї в надзвичайних ситуаціях, але раніше вогнепальну зброю замикали в патрульних автомобілях. Національне управління поліції (НУП) оголосило про плани з припинення озброєння 13 листопада 2015 року, але вони були продовжені після терактів у Парижі в той же вечір. Поліція знову оголосила про припинення озброєння, і в управлінні поліції говорять, що "вже немає підстав продовжувати".
Якщо рівень загрози в Норвегії знову зміниться, то НУП готове оцінити повторну необхідність тимчасового озброєння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?