Полковник АТО розповів, як бойовики на Донбасі знищували цілі села
Категорія
Події
Дата публікації

Полковник АТО розповів, як бойовики на Донбасі знищували цілі села

Полковник АТО розповів, як бойовики на Донбасі знищували цілі села
Джерело:  online.ua

Під час протистояння на Донбасі в 2014-му році бойовики знищували своєю артилерією цілі села, незважаючи на те, що в будинках залишалися мирні жителі.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів командувач оперативно-тактичного угруповання "Маріуполь" полковник Едуард Москальов.
«Коли ми ще тільки в Дебальцеве йшли - зайшли в Нікішине. Прекрасне було село, квітуче. Яблуні, нова школа, дитячий майданчик. Люди нас там привітно зустріли... А коли там пізніше почалися бої - сепаратисти це село практично знищили», - згадав він.
Також Москальов додав, що пізніше його підлеглі розповідали, що від села нічого не залишилося.
Читайте також: М ісцеві на Донбасі не вірили, що ми не будемо їх грабувати - розповідь офіцера АТО.
«Його тупо розстріляли з артилерії. Розбили всю цю красу, стерли з лиця землі. Не залишилося жодного цілого житлового будинку. Розбили цю школу, цей дитячий майданчик. Тупо палили з артилерії - незважаючи на те, що там були мирні люди...», - підкреслив офіцер.
При цьому полковник зазначив, що місцеві бойовики не стали б знищувати селище.
«Хто б стріляв по своїх?» - резюмував Москальов.
Більше читайте в інтерв'ю Едуарда Москальова на ONLINE.UA: Ми ловили на Донбасі офіцерів-росіян, а місцевих жителів "роззомбовували ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?