Полонені офіцери РФ розкрили одну з головних вимог Кремля щодо Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Полонені офіцери РФ розкрили одну з головних вимог Кремля щодо Києва

Полонені офіцери РФ розкрили одну з головних вимог Кремля щодо Києва
Джерело:  online.ua

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звертає увагу на те, що наші воїни продовжують відважно давати відсіч загарбникам на всіх територіях. ЗСУ не дали взяти столицю України й активно готують до ймовірного нового наступу на головне місто країни. Вона також розповіла, що російські солдати мали завдання від Кремля "зайти в Київ за 2 доби"

Джерело: "Лівий берег"

Російським офіцерам наказували зайти в Київ за два дні

Як стверджує Людмила Денісова, підполковник, який був колись учасником чеченської війни, а наразі очолював службу спецпризначенців, розповів, що перед ним було поставлено чітке завдання. Він мав за дві доби зайти в Київ.

Російські військові спробували це зробити, але 25 лютого попали в засідку, були поранені і потрапили в полон. Інший полонений – старший лейтенант сказав, що командири переконали їх, що в Україні їх зустрічатимуть з квітами.

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Але коли побачили опір ЗСУ, зрозуміли, що військові і місцеві жителі не здадуться. Тоді вирішили з лейтенантом самі здатися в полон, але не встигли, бо в полон їх уже взяли, – розповіла Людмила Денісова.

За її словами, переважна більшість усіх полонених заявляють, що не можуть повернутися на батьківщину через переслідування. Вони розуміють, що їх будуть "доганяти".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?