Польща налякана загрозою втрати економічної незалежності
Категорія
Політика
Дата публікації

Польща налякана загрозою втрати економічної незалежності

Польща налякана загрозою втрати економічної незалежності

Один із наймасштабніших викликів, з якими на даний момент зіткнулася Польща, є загроза повної втрати економічної незалежності. З такою заявою виступила перша віце-прем'єрка та колишня глава польського уряду Беата Шидло, передає ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Три роки тому, коли наша команда прийшла до влади, ми зіткнулися із багатьма проблемами. Це і соціальні проблеми, і проблеми малого бізнесу, але найголовнішим викликом для нас була загроза остаточної втрати економічної незалежності", - заявила політикиня під час 28-го економічного форуму у місті Криниця-Здруй (Польща).

Шидло наголосила, що вирішити цю проблему можливо лише разом із іншими країнами регіону, оскільки вона і досі залишається актуальною.

 "Саме з цією метою ми запустили проект Тримор’я, саме для цього вже працює проект Via Carpatia – це не лише транспортний , але й інфраструктурний проект, який захищає нашу незалежність", - додала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше польська влада закликала Росію припинити незаконну окупацію Криму та порушення прав людини на анексованому півострові. Про це йдеться в ухваленій у Польщі декларації про невизнання анексії Криму, яка була опублікована на сайті польського МЗС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?