"Польський Вакарчук" все-таки став главою українського держпідприємства
Категорія
Україна
Дата публікації

"Польський Вакарчук" все-таки став главою українського держпідприємства

"Польський Вакарчук" все-таки став главою українського держпідприємства

Кабінет міністрів на чолі з прем'єром Володимиром Гройсманом

 призначив генеральним директором ВАТ "Укрзалізниця" поляка Войцеха Бальчуна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.


Прем'єр-міністр Володимир Гройсман нагадав, що номінаційного комітет за призначенням керівників держкомпаній при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України 12 квітня назвав громадянина Польщі Войцеха Бальчуна переможцем конкурсу на посаду глави ВАТ "Укрзалізниця".


За згодою чиновників Бальчун виступав польською мовою, але пообіцяв вчити українську (його сім'я по материнській лінії походить з околиць Львова).


Бальчун зазначив, що усвідомлює, що перед ним стоїть "великий виклик", але висловив надію, що впорається з ним і процес реформування "Укрзалізниці" буде успішним.


Як відомо, Войцех Бальчун є лідером польського рок-бенду.


Нагадаємо,  екс-міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус охарактеризував його як "молодого, але надуспішного керівника ряду найбільших польських підприємств".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?