Полякова розповіла, чого позбулася через Росію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Полякова розповіла, чого позбулася через Росію

Полякова розповіла, чого позбулася через Росію
Джерело:  karavan.ua

Відома Суперблондинка співачка Оля Полякова, головною "фішкою" якої є кокошник, розповіла, що після початку війни на сході України відмовилася від російського головного убору.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журнал "Караван історій".
Артистка стала головною героїнею листопадового номера глянцю.
В інтерв'ю «Каравану історій» Полякова розповіла, чому почала носити кокошник, і що тепер намагається відмовитися від знаменитого головного убору, позаяк він асоціюється з Росією.
"Я почала працювати з Михайлом Ясинським - моїм нинішнім продюсером. Разом ми придумали кокошникову історію. Ми тоді дружили з Росією, на українському телебаченні страшно любили російських артистів, всіляко їх вилизували. У всіх телепроектах, де я брала участь, були і російські зірки. Їх годували в ресторані, возили на лімузині. А українським артистам не платили гонорар, годували на загальній кухні... Російських цінували більше. Ми повинні зараз визнати це, хоч ми і не хотіли, але інакше ми не зможемо змінитися. Але тоді ще з Росією все було добре. Отже, ми придумали russian style і однойменну пісню, зняли гумористичний кліп з Олею Поляковою в кокошнику, його охоче почали крутити. Яскравий образ всім запам'ятався, на YouTube кліп подивилися мільйони людей", - розповіла Суперблондинка.
Також співачка зазначила, що після початку війни на сході України вона відмовилася від знаменитого головного убору. Однак шанувальники і зараз всі убори на голові зірки називають кокошником.
"Я від них відмовилася, але чомусь мало хто це бачить. Я настільки зжилася з цим образом, що глядачі будь-який убір на моїй голові сприймають як кокошник. Фактично тепер цей предмет асоціюється не з Росією, а з Олею Поляковою. Журналісти називають це "Поляковастайл", - сказала вона.
"Насправді, коли почалася війна, я зрозуміла, що не можу ходити в російському кокошнику. Я одягла на голову наш герб - корону у вигляді тризуба - і ходила з ним, як Вєрка Сердючка із зіркою. Або ось в кліпі «О боже, як боляче» у мене на голові убір з пір'я. Але все одно це теж називають кокошником. Мені від нього нікуди не дітися", - додала співачка.


Як раніше повідомляв ONLINE.UA, кліп Олі Полякової на пісню "О Боже, як боляче!" набрав рекордну кількість переглядів сторінок в мережі. Він став першою спільною роботою співачки і клімпейкера Алана Бадоєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?