Полякова у новій пісні зізналася в коханні Олегу Виннику: опубліковано аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Полякова у новій пісні зізналася в коханні Олегу Виннику: опубліковано аудіо

Полякова у новій пісні зізналася в коханні Олегу Виннику: опубліковано аудіо

Знаменита українська Суперблондинка співачка Оля Полякова презентувала студійну версію треку "Номер Один", який став хітом всеукраїнського туру співачки "Я люблю вас".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Полякової.
Вперше пісня була представлена ​​в листопаді минулого року на великому сольному концерті в Палаці "Україна". Глядачі із захопленням прийняли трек, виконаний у фірмовій диско-естетиці співачки. Танцювальний сингл з мелодією, чітко вимальовує в головах слухачів образ ідеального чоловіка, обіцяє стати головним хітом літнього сезону.
Читайте також: Pianoбой записав українську версію відомої пісні: з'явилося аудіо
"Це перша моя пісня, де я конкретно зізнаюся чоловікові в коханні. Я б дуже хотіла, щоб після всіх перипетій жінки позабували своє колишнє, погане минуле і зустріли чоловіка, якого б можна було заспівати "Ти мій герой, ти мій кумир, ти для мене №1", - розповіла Полякова.
Відзначимо, у "Столі замовлень" на "Русском радио" співачка заявила, що у новому синглі вона заспівала про Олега Винника і готова записати з ним дует.


Як повідомляв ONLINE.UA,  30 листопада 2016 року Оля Полякова презентувала кліп на пісню "Мама казала", в якому показала українських політиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?