Помер директор знаменитого і скандального порталу
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер директор знаменитого і скандального порталу

Помер директор знаменитого і скандального порталу
Джерело:  online.ua

У ніч на 23 жовтня в віці 73 років помер директор порталу WikiLeaks Гевін Макфейден.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter WikiLeaks.


WikiLeaks - це міжнародна некомерційна організація, яка публікує секретну інформацію, взяту з анонімних джерел або при витоку цієї інформації.


"Гевін Макфейден, гаряче улюблений директор WikiLeaks, зараз готується до зустрічі з Всевишнім", - написав засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж в Twitter.


Як повідомляв ONLINE.UA,  спецслужби США підозрюють Росію в передачі WikiLeaks інформації з електронних листів глави передвиборного штабу кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.


На початку жовтня було опубліковано частину листування глави передвиборної кампанії кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон Джона Подести. У Wikileaks відзначили, що листи стосуються питань ядерної енергетики і пожертвувань до фонду Клінтон особами, які мають інтереси в гірничодобувній і ядерної областях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?