Помер легендарний радянський клоун
Категорія
Культура
Дата публікації

Помер легендарний радянський клоун

Помер легендарний радянський клоун
Джерело:  ТАРС

У Росії під час гастролей на 87-му році життя помер легендарний радянський клоун, народний артист СРСР Олег Попов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Олег Попов помер. Мені щойно подзвонив гендиректор "Росдержцирку" Дмитро Іванов і повідомив про це", - розповів директор Великого московського цирку Едгард Запашний.
Як стало відомо, смерть спіткала актора раптово, під час гастролей в Ростові.
"Він почувався добре, сидів ввечері, дивився телевізор, і раптом це сталося, раптово",- розповів генеральний директор "Росдержцирку" Дмитро Іванов.
Легендарний артист народився 1930 року в Московській області. У 1944 році, побувавши на циркових репетиціях, вступив до Державного училища циркового мистецтва, яке закінчив у 1950 році і став еквілібристом.
В 1951 році став клоуном у Саратовському цирку і пізніше створив артистичний образ «Сонячного клоуна» — безжурного хлопця з копицею солом'яних волосся в широких смугастих штанях і картатій кепці.
Після розвалу СРСР, втративши усі свої накопичення, переїхав до Німеччини і 24 роки не приїздив до Росії, виступаючи під псевдонімом «Щасливий Ганс».
Виступ "сонячного клоуна"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Москві на 102-му році життя помер знаменитий актор Володимир Зельдін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?