Помер співавтор скандального плану "миру" з Росією
Категорія
Події
Дата публікації

Помер співавтор скандального плану "миру" з Росією

Помер співавтор скандального плану "миру" з Росією
Джерело:  news.liga.net

У США помер бізнесмен Алекс Оронов, який є одним із співавторів скандального "плану" народного депутата України Андрія Артеменка, який запропонував "здати Крим в оренду" Росії в обмін на мирне врегулювання конфлікту на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.

Читайте також: Ро сія вигадує хитрі плани по Криму і Донбасу: у Києва є лише одна відповідь

Згідно з інформацією видання, бізнесмен, який керував в Україні агрохолдингом Grain Alliance, помер за нез'ясованих обставин.
Відзначається, що Оронов, який був родичем юриста президента США Майкла Коена, допомагав налагоджувати зв'язки між російськими офіційними особами і президентом Трампом через адвоката Майкла Коена, а "також розробляв план повернення анексованого Криму".
Сам же скандальний нардеп стверджує на своїй сторінці в Facebook, що Оронов не витримав емоційного напруження після того, як про скандальний план стало відомо в американській, а потім і в українській пресі.
"Алекс Оронов, мій партнер, мій наставник, мій учитель, мій друг нарешті. Алекс був родичем Майкла Коена і саме він організував в тому числі моє знайомство і мою зустріч з Майклом Коеном. І з цього моменту його життя, втім, як і моє, перетворилося на пекло", - написав Артеменко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Андрій Артеменко заявив, що передав колишньому раднику президента США з національної безпеки і оборони Майклу Флінну план, який передбачає проведення референдуму про передачу окупованого Криму в оренду Росії строком на 50-100 років.
20 лютого в Радикальній партії Олега Ляшка, в якій перебував Артеменко, прийняли рішення виключити зі своїх лав скандального нардепа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?