Помер відомий радянський актор з культового фільму "Сибіріада"
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер відомий радянський актор з культового фільму "Сибіріада"

Помер відомий радянський актор з культового фільму "Сибіріада"
Джерело:  online.ua

У московській лікарні 9 червня помер відомий радянський актор Ігор Охлупін. Знаменитий артист пішов з життя у віці 79 років після нетривалої хвороби.

Про смерть Охлупіна повідомила прес-служба театру Маяковського, в якому він був провідним актором, передає ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

Ігор Охлупін народився в 1938 році. Після закінчення Щукінського училища він був прийнятий в трупу театру імені Маяковського, де виступав понад півстоліття. Крім театральної діяльності актор вів активну кінокар'єру - він зіграв яскраві ролі в фільмах "Альошкіна любов", "Обеліск", "В скрутну годину", "Хмари над Борськом", а також виступив в ролі головного персонажа в культовій картині "Сибіріада".

Фільмографія Ігора Охлупіна налічує більше десяти популярних фільмів у радянські часи. Також актор зіграв більш ніж в 30 театральних постановках, які свого часу були найпопулярнішими в Москві.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Одесі померла легендарна українська режисерка Кіра Муратова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?