Помер знаменитий співак Джордж Майкл: біографія зірки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Помер знаменитий співак Джордж Майкл: біографія зірки

Помер знаменитий співак Джордж Майкл: біографія зірки
Джерело:  BBC

Знаменитий британський співак Джордж Майкл (George Michael) помер на 54 році життя у себе вдома в графстві Оксфордшир в Англії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
За словами видавця Майкла, ніяких підозрілих обставин смерті немає. Це ж підтвердила і поліція. Сама причина смерті не повідомляється.
Читайте також: У США помер знаменитий музикант Прінс

Відзначимо, що Джордж Майкл ледь не помер у 2011 році від важкої пневмонії, але лікарям вдалося врятувати його життя.
Як повідомляв ONLINE.UA, в травні 2013 року  Майкл став учасником аварії на шосе М1 на півдні Великобританії. Співака госпіталізували в лікарню з поверхневими порізами і численними синцями.
Джордж Майкл (справжнє ім'я Йоргос Кіріакос Панайоту) народився у 1963 році в Лондоні. Його музична кар'єра почалася в 1981 році, коли він разом зі своїм шкільним другом Ендрю Ріджлі створив групу «The Executives». Група не змогла добитися успіху, і тоді Майкл і Ріджлі вирішили виступати дуетом, прийнявши найменування «Wham!». За час музичної кар'єри співака було продано близько ста мільйонів його записів.
Майкл вважається одним з найуспішніших поп-співаків. Він володар двох премій «Греммі» - в категорії «Альбом року» («Faith», 1988 рік) і за кращий R&B дует (з Аретою Франклін, пісня «I Knew You Were Waiting (For Me)», 1987). Всього музикант випустив шість сольних альбомів.
Останній альбом «Symphonica» вийшов у 2014 році. Однією з найвідоміших композицій групи «Wham!» вважається «Last Christmas».


Джордж Майкл прославився також, як один з найбільш скандальних артистів. Він відкрито заявляв про свою гомосексуальну орієнтацію. Його затримували за водіння під дією наркотиків, секс в громадських місцях. Але артист за все це відбувся штрафом і громадськими роботами.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?