Помер знаменитий український футболіст
Категорія
Спорт
Дата публікації

Помер знаменитий український футболіст

Помер знаменитий український футболіст
Джерело:  ФК Динамо Київ

У Києві 6 травня на 64-му році з життя пішов колишній футболіст і тренер  київського Динамо  Валерій Зуєв.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу клубу  Динамо Київ.
"Динамо з глибоким сумом повідомляє, що 6 травня на 64-му році перестало битися серце відомого футболіста і тренера Валерія Зуєва. Динамо (Київ) разом з усією футбольною громадськістю країни сумує з приводу непоправної втрати і висловлює щирі співчуття рідним і близьким покійного", - йдеться в повідомленні.
В Динамо Зуєв почав свої виступи з приходом на пост головного тренера Валерія Лобановського. У складі "біло-синіх" захисник вигравав Кубок кубків-1974/75 і Суперкубок УЄФА-1975, тричі ставав чемпіоном Радянського Союзу, двічі - володарем Кубка СРСР. Також відзначився Зуєв і в інший українській команді - в сезоні-1983 він завоював чемпіонський титул з дніпропетровським Дніпром. За два роки до цього футболіст виграв Кубок СРСР у складі ростовського СКА.
З початку 1990-х Зуєв працював у тренерському штабі Динамо, працював під керівництвом таких відомих наставників як Йожеф Сабо, Валерій Лобановський, Олег Блохін, Юрій Сьомін, Валерій Газзаєв. У 2013 році він допомагав Олегу Лужному тренувати сімферопольську Таврію.
Раніше повідомлялося, що  півзахисник румунського клубу Динамо Бухарест помер на футбольному полі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?