Померла легенда радянського кіно
Категорія
Світ
Дата публікації

Померла легенда радянського кіно

Померла легенда радянського кіно
Джерело:  ren.tv

Художній керівник і головний режисер театру «Школа сучасної п'єси» Йосип Райхельгауз повідомив, що народний артист Росії Альберт Філозов помер на 79-му році життя. Причини смерті поки не уточнюються.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РЕН ТВ.
Випускник Школи-студії МХАТ, Філозов працював в Московському драматичному театрі імені Станіславського і в Московському театрі імені Єрмолової. У театрі «Школа сучасної п'єси» він служив з 1989 року.
У кіно Альберт Філозов дебютував в 1968 році. Він зіграв більше 50 ролей в театрі і кіно, в тому числі в таких фільмах, як «Вам і не снилося», «Тегеран-43» і «Людина з бульвару Капуцинів». Серед інших його відомих стрічок - «Мері Поппінс, до побачення!» і «Расмус-волоцюга», а також серіали «Бідна Настя» і «В колі першому».
Раніше повідомлялося, що 24 березня, на 83-му році життя помер генеральний директор і художній керівник Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Верьовки, академік Анатолій Авдієвський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?