Померла легендарна голлівудська акторка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Померла легендарна голлівудська акторка

Померла легендарна голлівудська акторка
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка та символ "золотих" 50 – 60 років Доріс Дей пішла з життя у віці 97 років. Інформацію про смерть акторки підтвердили її менеджери, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.

Менеджери кажуть, що голлівудська зірка Доріс Дей померла у своєму маєтку в Каліфорнії в оточенні найближчих родичів. Сталось це у понеділок, 13 травня.

Окрім цього, згідно з офіційним повідомленням, 97-річна Доріс Дей "мала чудове здоров'я, як для свого поважного віку, до недавнього часу, коли у неї діагностували пневмонію". Ймовірно, саме це й стало причиною смерті голлівудської акторки.

Хоч батьки Доріс Дей (справжнє ім'я – Доріс Мері Енн Каппельгофф) не мали жодного стосунку до світу шоу-бізнесу, вона ще змалку знала, що стане акторкою. Все тому, що її назвали на честь зірки німого кіно – Доріс Кеньйон, яка була кумиром матері.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Каліфорнії помер знаменитий голлівудський актор Джед Аллан, який зіграв в культових серіалах "Санта-Барбара" і "Беверлі-Хіллз, 90210". Він пішов з життя у віці 84 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?