Померла всесвітньо відома 39-річна модель
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Померла всесвітньо відома 39-річна модель

Померла всесвітньо відома 39-річна модель
Джерело:  online.ua

Неочікувано для всіх пішла з життя всесвітньо відома американська модель та зірка Playboy Ешлі Массаро. Красуні було лише 39 років. Причина смерті наразі з'ясовується, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Модель знайшли непритомною у себе вдома на Лонг-Айленді і терміново госпіталізували, але через деякий час лікарі констатували її смерть.

За даними ЗМІ, у Массаро залишилася 19-річна донька Алексіс.

Варто зазначити, що ще декілька місяців тому жінка ніби передбачила свою смерть та залишила таку публікацію у себе в Instagram:

"Ті, хто померли вчора, мали плани на цей ранок. І ті, хто помер цього ранку, мали плани на вечір. Не приймайте життя, як даність. В одну мить все може змінитися. Тому частіше прощайте і любіть всім серцем. У вас може більше ніколи не бути шансу" - написала Ешлі Массаро.

Відомо, що красуня починала кар'єру гімнасткою і учасницею конкурсів краси. Вона стала власницею титулів Miss Hawaiian Tropic USA 2002 і Miss Hawaiian Tropic Canada 2005, згодом дебютувала у рестлінг.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що помер відомий голлівудський актор, зірка фільму "Зоряні війни" Пітер Мейх’ю — йому було 74 роки. Мейх’ю помер у своєму будинку в Техасі в оточенні близьких.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?