Померла жінка, збита машиною поліції: з'явилися нові відео ДТП
Категорія
Події
Дата публікації

Померла жінка, збита машиною поліції: з'явилися нові відео ДТП

Померла жінка, збита машиною поліції: з'явилися нові відео ДТП
Джерело:  ДТП.kiev.ua

У середу вранці, 20 квітня, о 08:00 в реанімації ЛШМД померла  жінка, яка була збита машиною поліції 19 квітня біля станції метро Дорогожичі в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  dtp.kiev.ua.
Нагадаємо, у вівторок вдень, 19 квітня, в Києві поліцейський за кермом автомобіля Renault Duster скоїв наїзд на 58-річну жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Постраждала отримала важкі травми і в критичному стані була госпіталізована в реанімацію швидкої допомоги. Майже 20 годин лікарі боролися за її життя, але травма голови виявилася несумісна з життям.



Раніше  в прес-службі патрульної поліції заявили, що дві жінки переходили дорогу в невстановленому місці, і одну з них, 58-річну жительку Києва, збив Renault Duster патрульної поліції, який їхав з включеними проблисковими маячками.
Пізніше  в прес-службі повідомили, що за уточненою інформацією, жінка переходила дорогу по пішохідному переходу. На дозвільний або заборонний сигнал світлофора вона йшла - встановить слідство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?