Померла зірка "Службового роману"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Померла зірка "Службового роману"

Померла зірка "Службового роману"
Джерело:  РІА Новини

На 84-му році життя померла радянська і російська актриса Людмила Іванова, відома за роллю Шури у фільмі "Службовий роман". Причини смерті поки не повідомляються.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Актриса була госпіталізована в одну з московських лікарень. Напередодні її підключили до апарату штучної вентиляції легенів, однак, незважаючи на зусилля лікарів, сьогодні вона пішла з життя.
"Іванова Людмила Іванівна, 1933 року народження, поступила 29 (вересня), сьогодні, на жаль, померла в шостому (відділенні) реанімації", - повідомили в лікарні.
У послужному списку 83-річної актриси понад 80 ролей в кіно. Людмила Іванова відома також глядачам за фільмами «Суєта суєт», «Службовий роман» і «Найчарівніша і найпривабливіша». Вона також знялася в картинах «Добровольці», «Пам'ятай ім'я своє», «Дні хірурга Мішкіна», «Польоти уві сні і наяву», «Небеса обітовані».
Як повідомляв ONLINE.UA, у міністра культури України Євгена Нищука померла дружина Оксана Батько-Нищук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?