Помічник держсекретара США відвідає Київ наступного тижня
Категорія
Політика
Дата публікації

Помічник держсекретара США відвідає Київ наступного тижня

Помічник держсекретара США відвідає Київ наступного тижня

Помічник держсекретаря США у справах Європи і Євразії Вес Мітчелл приїде в Україну наприкінці 10-денної поїздки до Європи, яка розпочалася 6 листопада, у Брюсселі. Повідомляється, що Мітчелл зустрінеться з українськими колегами 14–16 листопада.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Держдепартаменту.

Мітчелл має "знову підтвердити прихильність Сполучених Штатів суверенітету та територіальній цілісності України та закликає Україну продовжувати проводити критичні реформи", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Кроки до миру: в США відреагували на закони України по реінтеграції Донбасу

Дипломат також зустрінеться з громадськими та бізнесовими лідерами для обговорення зусиль України щодо перетворення на "процвітаючу, безпечну та демократичну європейську державу".

Як повідомляв ONLINE.UA, спеціальний представник Держдепу США з питань України Курт Волкер вважає, що представники так званих "ДНР" і "ЛНР" не повинні брати участь в переговорах про введення на Донбас миротворчої місії ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?