Помічник Путіна їде на Донбас, стала відома мета
Категорія
Політика
Дата публікації

Помічник Путіна їде на Донбас, стала відома мета

Помічник Путіна їде на Донбас, стала відома мета

На окупований бойовиками Донбас приїде помічник президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков, проти якого в так званій ЛНР висували сенсаційні звинувачення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
Як заявили в розвідці, метою поїздки Суркова є поділ чергового фінансового траншу Росії між терористами так званої ДНР.
"30 квітня очікується надходження для соціальних потреб так званої ДНР 1,1 млрд руб, виділених за сприяння Суркова, радника президента РФ. З огляду на заяви керівництва "ДНР", на соціальні потреби населення передбачається витратити тільки 200 млн руб", - йдеться в повідомленні.
"Для поділу суми, що залишилася (на задоволення особистих потреб російських і місцевих чиновників) очікується прибуття в Донецьк Владислава Суркова під приводом участі в травневих святах", - також зазначають у ГУР.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Владислав Сурков розповідав, скільки зможуть утриматися на своїх "посадах" ватажки так званих ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький відповідно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?