Помітну втому Путіна пояснили відьомськими атаками
Категорія
Світ
Дата публікації

Помітну втому Путіна пояснили відьомськими атаками

Помітну втому Путіна пояснили відьомськими атаками
Джерело:  zavtra.ru

Президента Росії Володимира Путіна

 практично щодня атакують відьми, колдуни та екстрасенси з «закритих лабораторій».


Про це заявив кремлівський пропагандист, член Союза письменників Росії Олександр Проханов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Завтра".

"Центри, що здійснюють інформаційний вплив на Путіна, є закритими лабораторіями, у яких об'єкт досліджується за сотнями спрямувань. Досліджується його нрав, звички, його пристрасті та захоплення. Вивчається його підсвідомість, книги, що він читав, може бути, сни, які він бачить вночі", — написав він.

Також Проханов запевнив, що «цей згусток знань використовують спеціалісти, серед яких психологи, лікарі, фізіономісти, футурологи, історики, а також чаклуни, відьми і волхви, якими сьогодні переповнена спільнота екстрасенсів".

Більш того, пропагандист переконаний, що ці чаклуни створюють "руйнівні снаряди і за допомогою радіохвиль, друкарського станка, за допомогою агентів, які контролюють всередині Росії значну частину суспільної свідомості, спрямовують ці снаряди в Путіна".

"Іноді ми бачимо дію цих снарядів – бачимо втомленого президента: втомлені очі, які бувають у людини після довгого безсоння, роздратовані інтонації мови. Такий шквал ударів є артпідготовкою для головного, основного удару, яким є сакральна жертва. Серед цих клубків ненависті і наклепу готується персона, яку кинуть на чорний алтар, піддадуть закланню і звинуватять в її смерті президента Росії. Чорну енергію цієї смерті спрямують все в той же страшний світловий тонель, обпалять нею президента, як було з журналісткою Політковською, яку вбили на день народження Путіна", — з пафосом додав письменник.

При цьому Проханов розповів і про захист для Путіна, який складається з молитов монастирій і православних приходів.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше було опубліковано відео, що ілюструє заяву Проханова:  як Путін із зупинками і затинанням з папірця читав текст про перемогу над нацизмом.

Також соцмережі розвеселили  загадкові рухи президента РФ на зустрічі із міністром оборони — трохи більше як за хвилину Путін зробив понад двадцять жестів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?