Понад 1000 цивільних вбиті солдатами РФ у Київській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Понад 1000 цивільних вбиті солдатами РФ у Київській області

Понад 1000 цивільних вбиті солдатами РФ у Київській області
Джерело:  online.ua

19 квітня очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов офіційно повідомив, що у Київській області у результаті російської агресії загинуло понад 1000 цивільних осіб. За його словами, переважна більшість людей були застрелені, тіла продовжують виявляти.

Джерело: Фейсбук-сторінка Поліції Київської області

Окупанти РФ вбили у Київській області понад 1000 людей

На Київщині в результаті російської агресії загинуло вже понад 1000 цивільних осіб, - підтвердив Нєбитов.

Він також повідомив, що лише у місті Буча вже виявили понад 420 тіл загиблих. За його словами, тіла продовжують виявляти, оскільки місцеві мешканці повертаються додому і знаходять у себе вдома, у підвалах чи в колодязях загиблих. Лише за одну добу правоохоронці провели огляд та доставили до моргів Київщини тіла 48 людей.

Очільник поліції Київської області також підтвердив, що протягом квітня було зафіксовано 12 випадків травмування і загибелі людей, які підірвались на залишених окупантами вибухонебезпечних предметах.

Вибухівку росіяни позалишали всюди – у будинках на дверях, у пральних машинах, холодильниках, мікрохвильовках. Мінували навіть кладовища – лише на одному цвинтарі на Київщині вибухотехніки виявили 13 розтяжок. Загалом в області зараз працює більше 400 правоохоронців, вони вже опитали понад 27 тисяч осіб щодо злочинів вчинених росіянами, - повідомляє Андрій Нєбитов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?