Понад 3 млн українських телеглядачів подивилися передачу "Хто кому Рабінович"
Категорія
Політика
Дата публікації

Понад 3 млн українських телеглядачів подивилися передачу "Хто кому Рабінович"

Понад 3 млн українських телеглядачів подивилися передачу "Хто кому Рабінович"

Нову програму "Хто кому Рабінович" на каналі "112 Україна" за перший місяць подивилися 3,2 мільйона телеглядачів.
Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на прес-службу телеканалу.
"Під час ефіру програми її ведучому, народному депутату України і лідеру партії "За життя" Вадиму Рабіновичу надходять десятки тисяч дзвінків, а в центрі Києва в мобільній студії збирається все більше людей, охочих поставити запитання", - йдеться в повідомленні прес-служби.
Інтерес до четвертого випуску програми за 26 лютого зростав протягом усього ефіру, і на піковій хвилині, коли обговорювали "закон Савченко", досяг показника 5,32% частки. Таким чином, в десятці топових програм за 2016-2017 роки одразу дві програми "Хто кому Рабінович" - в тому числі і випуск від 26 лютого.
Результати рейтингу випуску програми дозволили йому посісти 8 позицію серед всіх новинних каналів країни. Судячи з показників програми по київській аудиторії, проект особливо оцінили жителі столиці, де останній випуск зібрав частку 5,76%.
"Програма "Хто кому Рабінович" продовжує показувати, що сьогодні турбує українців. Топові теми - підвищення тарифів на електроенергію, нерозкриті поліцією резонансні справи, стратегічні партнери України на світовій арені", - відзначили в прес-службі.
Також в програмі від 26 лютого Вадим Рабінович висловлював свою позицію щодо поїздки народного депутата України Надії Савченко на окупований Донбас, про пропозицію секретаря РНБО Олександра Турчинова ввести військову службу як обов'язкову умову для політичної і державної кар'єри і про марш правих сил в столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?