Понти і жалюгідний кінець: мережу розбурхав інцидент з росіянином в Канаді
Категорія
Світ
Дата публікації

Понти і жалюгідний кінець: мережу розбурхав інцидент з росіянином в Канаді

Понти і жалюгідний кінець: мережу розбурхав інцидент з росіянином в Канаді
Джерело:  CBS News

У мережі обговорюють інцидент з росіянином, який у Канаді напав на поліцейського з ножем, після чого був застрелений правоохоронцем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CBS.
Повідомляється, що інцидент стався в місті Едмонтон. У поліцію надійшов сигнал про автомобіль, який порушив правила дорожнього руху, на місце події було відправлено патруль. Офіцер зупинив підозріле авто і велів водієві вийти і пред'явити документи. За словами свідків, чоловік, який перебував в машині, вискочив з салону з ножем. Поліцейський вистрілив у нього і вбив на місці.
Читайте також: У Німеччині невідомий з сокирою влаштував бійню на вокзалі: з'явилися фото і відео
Нападником виявився 55-річний громадянин Росії Віталій Савін. Останні вісім років чоловік працював бурильником в конструкторському бюро Great Canadian, а до переїзду в Канаду - гірським інженером. Раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження, слідство триває.
У мережі прокоментували інцидент.


Як повідомляв ONLINE.UA,  росіянин, який летів до столиці Таїланду Бангкока, влаштував бійку на борту літака через чергу в туалет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?