Попереду ще важкі часи: українська актриса емоційно звернулася до військових
Категорія
Україна
Дата публікації

Попереду ще важкі часи: українська актриса емоційно звернулася до військових

Попереду ще важкі часи: українська актриса емоційно звернулася до військових
Джерело:  online.ua

Відома актриса Ада Роговцева емоційно привітала українських військових з наступаючим святом - Днем захисника України. Вона побажала захисникам мудрості, терпіння, поблажливості і здатності пробачити тих, хто не знає жахів війни і не розуміє, що відбувається на Донбасі, передає ONLINE.UA.

У своєму зверненні Ада Роговцева заявила, що всі українці повинні бути сьогодні захисниками країни. Вона закликала тих, хто не на фронті, молитися за наших військових, щоб вони це відчули.

"В Україні ми все повинні бути захисниками нашої Батьківщини. Людям необхідно тепло, почути добре слово, щоб їх обійняли, подивилися уважно в очі. Вони повинні відчути, що за них моляться. Це основна наша робота, і я вдячна долі, що мені Господь дав сили, жити, бачити, відчувати, любити. Я вас всіх дуже люблю!", - заявила Роговцева.

Актриса нагадала, що з 2014 року регулярно їздить до українських військових на передову, тому знає, як важливо для захисників країни відчути тепло і участь співвітчизників.

"У вас ще попереду важкі часи, коли треба повернутися додому і мати мудрість в тому, щоб прощати тих, хто не знає, що ви бачили, через що ви пройшли, який це жах, бруд, кров, - війна. Ви це знаєте, тому будьте до нас поблажливі, адже дуже багато з нас навіть не замислюються над тим, як ви воюєте, рятуєте один одного, захищаєте нашу Батьківщину. З вашим днем, хлопці", - завершила своє зворушливе звернення до військових Роговцева.

Нагадаємо, Ада Роговцева часто їздить на Донбас. Останній раз вона там була в кінці вересня. Тоді вона разом з дочкою, Катериною Степанковою, відвідала Попасную в Луганській області. На зустрічі з жителями прифронтового району актриса розповіла, що встигла застати Другу світову війну і дочекатися перемоги. Зараз, як і тоді, вона мріє, щоб на Донбасі завершилися воєнні дії, а в Україні відновився мир.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 14 жовтня в Україні відзначають День захисника України. Це свято випадає на понеділок, який буде вихідним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?