Попіл дітей Алеппо починає покривати людей Путіна - російський блогер
Категорія
Світ
Дата публікації

Попіл дітей Алеппо починає покривати людей Путіна - російський блогер

Попіл дітей Алеппо починає покривати людей Путіна - російський блогер
Джерело:  online.ua

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович заявив, що  злочини президента Росії Володимира Путіна в Сирії  ставлять під загрозу безпеку людей, які працюють на його режим.
Про це він написав у своєму блозі на ONLINE.UA.
"Ось, що говорив Путін з приводу Сирії: "Ми там досить довго можемо тренуватися без істотного збитку для бюджету. Військові операції в Сирії є кращими навчаннями, які можна собі уявити" (Володимир Путін, 24 грудня 2015 року). А ось, що говорив Чуркін (постпред Росії в ООН, - ONLINE.UA) з приводу Сирії прямо на екстреному засіданні РБ ООН лише кілька днів тому: "Дітей у Сирії посипають пилом, щоб видати їх за жертв бомбардувань", - нагадав блогер.

Читайте також: Бути росіянином стає все небезпечніше - американські розвідники про вбивство посла РФ в Туреччині
"Убитий російський посол в Туреччині Андрій Карлов  був непрямим співучасником цих злочинів. Його безпосередній начальник - Лавров. Найголовніший начальник - Путін. Більш високопоставлений колега по його ж зовнішньополітичному відомству - Чуркін", - зазначив Рабинович.
За його словами, вбивство російського посла в Туреччині - це відповідь на злочини Путіна в Сирії.
"Попіл дітей Алеппо, путінського виробництва, над яким щойно поглумився Чуркін, починає покривати голови працівників рашистського МЗС. Вбивця Андрія Карлова вигукував відразу після своїх пострілів: "Не забувайте Алеппо, не забувайте Сирію. Поки сирійці не будуть у безпеці, ви теж не будете", - пише блогер.
Він вважає, що всі, хто працюють на режим Путіна, повинні усвідомлювати ризики, які з цим пов'язані.
"Андрій Карлов повинен був знати, що значить служити злочинному режиму путлера. Він служив добровільно. Можна було піти у відставку. Всі, хто на службі у путлера, є злочинцями і повинні розуміти свої ризики. Добровільно взятий ризик для Андрія Карлова тільки що матеріалізувався. Але у нього був вибір, і він його зробив", - заявив Рабинович.
Більше  читайте в блозі Слави Рабиновича на ONLINE.UA: Путін дав сигнал: вбивайте.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?