Попкоролева Аріана Гранде виходить заміж — як виглядає її обранець
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Попкоролева Аріана Гранде виходить заміж — як виглядає її обранець

Попкоролева Аріана Гранде виходить заміж — як виглядає її обранець
Джерело:  online.ua

Головна зірка світової попсцени Аріана Гранде повідомила фанатам, що нарешті виходить заміж. Її обранцем став агент з елітної нерухомості Далтон Гомес, який вирішив освідчитися 27-річній співачці після року стосунків. На своїх сторінках в соціальних мережах красуня опублікувала несподіваний допис, показавши серію фото в обіймах 25-річного бойфренда Далтона Гомеса. Перед 211-мільйонною аудиторією артистка оголосила про заручини та показала розкішну каблучку з діамантом і перлиною, передає ONLINE.UA.

На яскравих світлинах Аріана лежить на підлозі разом з коханим у джинсах і светрі та не соромиться демонструвати свої почуття на камеру. Варто зазначити, що ці фото були зроблені в день заручин. Поки журналістам не вдалося дізнатися, як Далтон Гомес освідчився Аріані Гранде, однак зірка сфотографувала каблучку на пальці. Це неймовірний перстень з діамантами та перлиною, який оцінюють в 350 тисяч доларів – майже 10 мільйонів гривень.

"Назавжди і довше", – написала американська співачка.

Аріана Гранде вперше демонструє каблучку / Фото Instagram / @arianagrande

Не можна також не згадати про те, що з заручинами знамениту доньку публічно привітала мама Джоан Гранде, також оприлюднивши допис у соціальних мережах. Жінка написала, що рада вітати Далтона Гомеса в родині. Також музичний продюсер співачки Скутер Браун поспішив назвати хлопця щасливчиком, написавши в коментарях: "Вітаю дві прекрасні душі. Аріано, ми любимо тебе і щасливі за тебе. Далтон, ти щасливчик".

Аріана Гранде з нареченим Далтоном Гомесом / Фото Instagram / @arianagrande

Варто нагадати, що раніше Аріана Гранде вже була заручена з коміком і продюсером Пітером Девідсоном. Однак роман зірок так і не завершився одруженням. Від шлюбу вони відмовились ще 2 роки тому та неочікувано для всіх скасували весілля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка фільмів про Гаррі Поттера неочікувано для всіх зізналася, що стала жертвою насильства у 14 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?