Популярна українська зірка стала мамою в перший раз
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярна українська зірка стала мамою в перший раз

Популярна українська зірка стала мамою в перший раз
Джерело:  online.ua

Відома українська зірка Олена Шоптенко народила первістка. У суботу, 9 червня, учасниця шоу "Танці з зірками" стала мамою хлопчика, якого назвали Олексієм.

Радісною новиною про народження первістка поділився чоловік Олени Шоптенко в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Щасливий батько опублікував також фото, на якому продемонстрував бирку новонародженого малюка. Олексій Іванов зворушливо підписав знімок, яким розчулив своїх передплатників.

"Ласкаво просимо, Олексій Олексійович. Тут не завжди гостинно, але ти точно впораєшся",- підписав фото чоловік Олени Шоптенко.

Новоспечена мама поки не прокоментувала народження сина. Останнє фото на своїй сторінці в соцмережі вона опублікувала три дні тому, на якому показала у всій красі свій кругленький живіт.

"Ось те сіре непорозуміння, яке всі називають ждуном, нічого не знає про це, якщо не був на 9м місяці вагітності! Справжній ждун виглядає ось так!",- підписала своє передпологове фото хореограф.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що сканадльная українська зірка Світлана Лобода стала мамою вдруге.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?