Популярну американську співачку госпіталізували після передозування
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярну американську співачку госпіталізували після передозування

Популярну американську співачку госпіталізували після передозування
Джерело:  online.ua

У Лос-Анджелесі госпіталізували популярну співачку Демі Ловато. За попередніми даними, причиною госпіталізації стали опіоїди, передає ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Джерело видання запевняє, що зірка наркотики не вживала. Однак, за інформацією TMZ, бригада швидкої допомоги ввела співачці налоксон (препарат, який використовують при передозуванні героїном й іншими опіатами - ред.), що привело Ловато до тями.
"Демі в свідомості, її стан стабільний, поруч з нею перебувають її близькі. Частина інформації, що з'явилася раніше, не відповідає дійсності", - зазначили представники співачки.
Ловато не захотіла розповідати лікарям, який саме наркотик прийняла. Також відомо, що заборонені препарати в апартаментах співачки виявлені не були.

Зазначимо, що раніше Демі Ловато боролася з кокаїновою залежністю.

Демі Ловато — американська акторка і співачка. Вперше з'явилася на телебаченні як акторка у "Барні та друзі". Вона отримала популярність завдяки ролі  Мітчи Торрес  у фільмі компанії «Дісней», «Рок в літньому таборі» і «Рок в літньому таборі 2».

Як повідомляв ONLINE.UA, у Нью-Йорку у віці 21 року помер репер Густав Ар, відомий під псевдонімом Lil Peep.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?