Попутник Савченко насмішив мережу метою поїздки на Донбас
Категорія
Події
Дата публікації

Попутник Савченко насмішив мережу метою поїздки на Донбас

Попутник Савченко насмішив мережу метою поїздки на Донбас

Керівник центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан заявив, що на Донбасс він їздив, щоб дивитися за квартирою тещі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря СБУ Олени Гітлянської.
Гітлянська зазначила, що в заявці СБУ на перетин лінії розмежування Рубан зазначив метою поїздки "догляд за квартирою тещі".
Читайте також: В СБУ розкрили цікаві подробиці про супутника Савченко на Донбасі
"У пресі він обґрунтував мету поїздки переговорами про звільнення заручників, хоча в заявці на перетин була вказана зовсім інша причина - догляд за квартирою тещі", - заявила Гітлянська.
За словами прес-секретаря СБУ, 27 лютого під час спілкування зі співробітниками СБУ Рубан послався на статтю 63 Конституції України та не надав ніяких пояснень, чому порушив порядок перетину лінії розмежування.
"Служба безпеки України вітає будь-яку допомогу в питанні звільнення наших співвітчизників, однак закликає припинити політичні спекуляції і самопіар на цій темі", - підсумувала Гітлянська.
Користувачів соцмереж насмішила така мета поїздки.
"Рубан писав в СБУ, що їде в ОРДЛО дивитися за квартирою тещі" Ну да)) Як у тому старому анекдоті) О третій годині ночі Мюллер прокидається від стуку в двері. Злий і сонний, він йде відчиняти. На порозі стоїть бородатий мужик в тілогрійці, заячій вуханці з червоною зіркою, з ППШ і з рацією за спиною. - Слони йдуть на північ, - говорить мужик. - Слони йдуть на х.й, а Штірліц живе поверхом вище", - написав у Facebook політолог Олексій Голобуцький.




Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України скасувала пропуск на в'їзд на окуповані території Донбасу Володимиру Рубану, який супроводжував нардепа Надію Савченко під час її нещодавньої поїздки до окупованого Донецька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?