Пора скасовувати болючі санкції: ще одна країна виступила за дружбу з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Пора скасовувати болючі санкції: ще одна країна виступила за дружбу з Росією

Пора скасовувати болючі санкції: ще одна країна виступила за дружбу з Росією
Джерело:  OE24

Санкції проти Росії негативно відбиваються на економіці і є болючими для більшості країн ЄС, тому від них потрібно відмовитись.

З такою заявою виступив віце-канцлер Австрії Хайнц-Крістіан Штрахе після того, як США прийняли рішення ввести санкції на імпорт алюмінію і сталі, передає ONLINE.UA з посиланням на Osterreich.

"Для ЄС було б бажано переглянути позицію щодо Росії, оскільки санкції, перш за все, нашкодили австрійської економіці. Я завжди попереджав про те, щоб не підштовхувати Росію в сторону Китаю", - заявив австрійський політик.

Він також назвав антиросійські санкції болючими для всього Євросоюзу. Хайнц-Крістіан Штрахе переконаний, що вже настав час припинити санкцій тиск і нормалізувати економічні і політичні відносини з Росією.

При цьому США, Велика Британія і багато інших країн виступають за посилення тиску на РФ. Зокрема, Вашингтон наполягає на тому, щоб країни ЄС вжили жорстких антикорупційний заходів проти державних і недержавних суб'єктів Росії на національному рівні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Франції Еммануель Макрон зробив гучну заяву про санкції проти Росії після переговорів з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?