Поради з вибору сушильної машини
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Поради з вибору сушильної машини

Поради з вибору сушильної машини
Джерело:  online.ua

Сушильна машина давно оселилася в наших ванних кімнатах, переставши бути якоюсь дивиною. Особливо вона виручає власників квартир, оскільки позбавляє від необхідності розвішувати мокру білизну на розкладних сушарках, батареях, балконах тощо. Теж задумалися про її покупку? Ми підготували пару рекомендацій, які повинні допомогти вам визначитися з моделлю сушильної машини.

Різновили сушильних машин (за типом конструкції):

  • Сушильні шафи. З назви зрозуміло, що це шафа, в якій сушиться білизна ззавдяки циркуляції теплого повітря. Це досить габаритна та коштовна техніка, дозволити собі яку можуть тільки власники великих заміських будинків з окремою пральнею кімнатою.

  • Барабанні сушильні машини. Зовні вони дуже схожі на звичайні пральні, хіба що вміщують у себе більше. Барабанні машини компактні та значно дешевше, тому ми вважаємо їх оптимальним варіантом в співвідношенні ціна/якість.

За принципом роботи сушарки поділяються на два види: конденсаційні та вентиляційні. Перші набагато зручніше у використанні, бо не вимагають підключення до вентиляційної мережі. Конденсаційні сушарки працюють за принципом випаровування вологи, перетворюючи її на конденсат. У більшості моделей конденсат збирається в окремому лотку, який ви періодично виливаєте, але є сушарки, які підключаються безпосередньо до каналізації.

На що звертати увагу під час вибору барабанних сушильних машин:

  • Обсяг. Тут все буде залежати від того, наскільки часто ви перете та яка кількість білизни одночасно буде сушитися в машинці. Обсяг у 100 літрів — це дуже добре.

  • Вага завантаження. Вона буде сильно відрізняться від обсягу, оскільки після намокання тканина додає до 50% від своєї початкового ваги. Найпопулярнішими вважаються моделі сушарок з максимально допустимою вагою завантаження у 7-9 кг.

  • Тип завантаження. Горизонтальний буде звичніше, а виглядає в інтер'єрі така машина органічніше.

  • Енергоспоживання. Найекономічніші варіанти — це А +++.

  • Потужність. Тут теж багато що залежатиме від обсягу та наскільки це дозволено завантаження. Найпопулярнішими вважаються сушарки з потужністю в діапазоні 1,5-2,3 кВт. Але є моделі, що досягають пікової потужності 4 кВт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?