Пораненим бійцям в зоні ООС виплатять премії: названі суми
Категорія
Україна
Дата публікації

Пораненим бійцям в зоні ООС виплатять премії: названі суми

Пораненим бійцям в зоні ООС виплатять премії: названі суми
Джерело:  online.ua

Поранені бійці ЗСУ, які отримали важкі травми в зоні ООС в 2019 році, отримають премії в розмірі понад п'ять тисяч гривень. Заохочення тяжкопораненим військовослужбовцям призначило командування сухопутних військ ЗСУ - наказ уже підписаний генерал-лейтенантом Олександром Сирським. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу військового управління.

"За сумлінне виконання військового обов'язку в умовах, пов'язаних з ризиком для життя, хоробрість і відвагу, проявлені при виконанні бойових завдань по захисту державного суверенітету і територіальної цілісності в районі проведення операції Об'єднаних сил на території Донецької та Луганської областей, заохотити особовий склад", - йдеться в наказі Сирського.

У повідомленні зазначено, що призначені премії отримають до кінця року 72 українських захисника, які в 2019 році отримали важкі поранення в зоні ООС і після лікування залишилися на військовій службі або ще знаходяться в госпіталях.

"Премії в розмірі понад 5 тис. грн від Командування Сухопутних військ Збройних сил України стануть хорошим подарунком бійцям до різдвяних і новорічних свят", - додали в управлінні.

Нагадаємо, раніше колишній глава Міноборони Степан Полторак прийняв рішення преміювати українських військових перед виходом в район проведення Операції об'єднаних сил. Військовослужбовцям ЗСУ перед інтенсивною підготовкою до ООС призначили премії в розмірі трьох тисяч гривень.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Генштабі ухвалили важливе рішення по зарплатах військових. Там розробили новий законопроєкт, який передбачає зрівнювання виплат військовослужбовцям та резервістам, які уклали контракт з ВСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?