Поранення друга Кадирова. Глава Чечні запанікував й екстрено звернувся до ГУР
Категорія
Світ
Дата публікації

Поранення друга Кадирова. Глава Чечні запанікував й екстрено звернувся до ГУР

Поранення друга Кадирова. Глава Чечні запанікував й екстрено звернувся до ГУР
Джерело:  online.ua

14 червня з'явилася інформація про те, що на території України поранили близького друга та "праву руку" глави Чечні Рамзана Кадирова — йдеться про депутата Держдуми РФ Адама Деліхманова. Однак, що важливо розуміти, також публікувалися новини про те, що він загинув. Наразі точної інформації немає.

Джерело: росЗМІ

Що сталося з другом Кадирова в Україні

За словами воїна ЗСУ Кирила Сазанова, соратника Кадирова "задхвоситили" у Приморську у Запорізькій області.

Ба більше, наголошується, що разом з Деліхмановим були успішно ліквідовані й інші наближені до Кадирова люди та ще до близько двох сотень солдатів РФ.

Розвідка працювала по пошуку скупчення ворожої техники, а тут такий кортеж на позашляховиках. Керівництво підрозділу "Ахмат". Арта зреагувала миттєво. Поранених нема, навіть "Швидка допомога" не приїхала. Всі тіла вивозили на гвинтокрилах. За півгодини прилетіли – 12 бортів, – розповідає український боєць.

Як Кадиров відреагував на ситуацію з Деліхмановим

Як стверджує скандальний очільник Чечні Рамзан Кадиров, наразі йому не вдається вийти на зв'язок зі своїм другом, тому він досі не знає, що з ним сталося.

Саме тому поплічник Путіна публічно не посоромився звернутися по допомогу до команди глави ГУР МО Кирила Буданова.

Я сам не можу вийти на Адама Делімханова. На зв'язок не виходить. Прошу українську розвідку надати інформацію про те, за яким саме місцем і за якими позиціями було завдано удару, щоб таки я зміг знайти мого дорогого БРАТА. Винагороду обіцяю щедру і дуже прошу допомогти, - написав Кадиров у своєму Телеграм-каналі.

Фото - скриншот

Варто зазначити, що поки українська розвідка на його прохання не відреагувала.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?