Поразки путіна в Україні руйнують його організм: як та чому це відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Поразки путіна в Україні руйнують його організм: як та чому це відбувається

Поразки путіна в Україні руйнують його організм: як та чому це відбувається
Джерело:  online.ua

Як українцям вдалося перетворити путіна на посміховисько та чому поразки армії рф руйнують здоров'я та організм очільника кремля обговорили у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  «Свідомі про несвідоме»

Як вважає доктор психології Василь Мосійчук, останні успіхи ЗСУ на полі бою не тільки вкотре підтвердили високу ймовірність перемоги України у війні з росією, але й завдали нового нищівного удару по репутації диктатора володимира путіна.

Чи може путін зі страху померти? Руйнування в нього почалося? Внутрішній розкол? Йому соромно, що він з авторитетного політика перетворився на посміховисько? Чи йому боляче всередині? — поцікавився у своїх співрозмовників Василь Мосійчук.

Як путін насправді сприймає провали армії рф на фронті

Я навіть не уявляю, як путін може відчувати біль і який. Гадаю, що він зараз захоплений ідеєю, яка вимагає від нього вимушених дій. Не дій, які ти робиш з позиції сили своєї фігури, а лише з позиції того, щоб якось одночасно воювати на всіх фронтах, наганяти страху в росії, утримувати суспільство, — ділиться своєю думкою з цього приводу Віталій Луньов.

За словами академіка Української академії наук, путін змушений вдаватися до ірраціональних та хаотичних кроків, оскільки жоден з його планів щодо України не вдалося втілити в життя.

Доктор психології Василь Мосійчук переконаний, що путін все-таки усвідомлює катастрофічність ситуації в якій опинився та вкрай болісно сприймає реакцію світу на його публічну поразку.

Людина надула себе, як мильна бульбашка. Хіба ж путіну не болить всередині, що увесь світ з нього сміється? Весь світ перестав його боятися, називає лузером. Деякі країни навіть називають його чортом. Що він переживає всередині? Розвал його внутрішньої "імперії" вже почався? — запитав доктор психології.

Професор нейропсихології Богдан Ткач, відповідаючи на питання, зазначив, що подібні процеси справді відбуваються, хоча російський диктатор всіляко намагається їх не афішувати.

Агресор, який домінує, витрачає мало енергії для підтримання свого високого психічного статусу. Достатньо на нього глянути, щоб у людей виникала реакція поступливості і покори. путін мав неабиякий авторитет у росії та у всьому світі. Однак коли почалася повномасштабна війна, люди побачили, якою слабкою є насправді армія рф та якими сильними й крутими виявилися ЗСУ. Після цього у путіна аура лідера потухла, — пояснює Богдан Ткач.

Професор нейропсихології звертає увагу на те, що очільник кремля наразі робить все можливе, щоб повернути собі статус впливового лідера, однак навіть це йому не вдається.

Просто зараз путін переживає егоїстичний біль втрати свого статусу.

Як поразки рф на фронті б'ють по здоров'ю путіна

На переконання Богдана Ткача, масштаб проблем російського диктатора та нові провали його армії на полі бою не можуть не руйнувати організм путіна.

Тут виникає багато проблем в організмі. Це те, що називається психосоматикою. Організм починає руйнуватися від цього стану. Він сам себе починає з’їдати, активізуються хронічні і автоімунні захворювання. Виникає патологічний гомеостаз в організмі. Для нас ця ситуація на користь, бо зникає уособлення зла, яке надихає на зло інших осіб, — підсумовує професор нейропсихології.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

Читайте також: Що спільного та відмінного у Гітлера й путіна — Свідомі про несвідоме

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров'я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?