Порошенко анонсував створення нових потужних ракет
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко анонсував створення нових потужних ракет

Порошенко анонсував створення нових потужних ракет
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко під час візиту до Житомира в понеділок, 11 березня, розповів про плани щодо створення високоточної ракетної зброї підвищеного радіусу дії, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.

 "Ми дотримувалися деяких обмежень, які на нас покладав Договір про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД), який діяв із часів СРСР. Тепер РФ, створюючи нові загрози для безпеки Європи, зруйнувала цей Договір. Висновки з нової ситуації роблять всі наші партнери, США юридично вийшли з нього", - заявив він.

 Український лідер підкреслив, що після руйнування договору, Україна не пов'язана ніякими обмеженнями.

"Нашим конструкторським бюро, нашій промисловості тепер не пов'язують руки ніякі обмеження дальності польоту ракет, а значить, на порядку денному - питання про створення високоточного ракетного обладнання збільшеного радіусу дії, що здатне вражати цілі далеко в тилу противника", - сказав президент.

За словами Порошенка, цим "ще сильніше буде укріплена армія".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко заявив, що Рада національної безпеки та оборони ініціює міжнародний аудит  і комплексну ревізію усіх контрактів державного концерну "Укроборонпром".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?