Порошенко дали пораду про те, як краще "жити по-новому"
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко дали пораду про те, як краще "жити по-новому"

Порошенко дали пораду про те, як краще "жити по-новому"
Джерело:  online.ua

Президенту України Петру Порошенку

 варто показати своїм прихильникам і супротивникам здатність жити "по-новому", про яку він говорив у своїй передвиборчій кампанії.


Таку думку в статті для ONLINE.UA висловив політичний експерт Євген Магда.


"Президентська каденція Петра Порошенка перетнула екватор, і минулий рік став непростим для глави держави", — констатував він.


При цьому Магда додав, що ослаблення рейтингових позицій глави держави "дозволило Юлії Тимошенко наздогнати президента і зосередитися на критику його політики".


Читайте також: Порошенко зі зброєю на Донбасі порадував мережу: опубліковані фото

"Офшорний скандал навряд чи отримав величезний вплив на уми і серця виборців, як і  одкровення Олександра Онищенка, котрий звинувачує Порошенка у політичній корупції", — визнав експерт.

У той же час, він порадив Порошенку проявляти більшу активність.


"У будь-якому разі президенту доведеться діяти все більш активно, демонструючи здатність жити "по-новому" не тільки для прихильників, але й для опонентів", — резюмував Магда.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Донбас очікують різні сценарії, крім одного, а в Порошенка виникли проблеми: підсумки 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?