Порошенко і Гройсман висловилися про скандал навколо Шустера
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко і Гройсман висловилися про скандал навколо Шустера

Порошенко і Гройсман висловилися про скандал навколо Шустера
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман висловилися в соцмережі щодо скандалу з тележурналістом  Савіком Шустером, якому анулювали дозвіл на роботу в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українських політиків.


"Свобода слова є одним з найбільших досягнень України після Революції гідності і є наріжним каменем демократії. Як гарант Конституції, я захищав і буду захищати свободу слова в будь-яких її проявах", - написав Петро Порошенко.


Також глава держави висловив сподівання на те, що відповідальні служби в короткі терміни зможуть вичерпати конфлікт з тележурналістом.


У той же час, Гройсман підкреслив, що вже розпорядився про оперативне врегулювання ситуації:


"Нікому не дозволено обмежувати свободу слова в Україні. Чиновники повинні проявляти завзяття зовсім в інших речах. Дав доручення розібратися в ситуації зі скасуванням дозволу на працевлаштування Савіка Шустера і оперативно врегулювати ситуацію відповідно до чинного законодавства", - написав Володимир Гройсман.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Савік Шустер розповів, що продовжить роботу, незважаючи на відміну дозвола Держслужбою зайнятості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?