Порошенко на пицце у ветеранов АТО: появилась интересная деталь
Категорія
Культура
Дата публікації

Порошенко на пицце у ветеранов АТО: появилась интересная деталь

Порошенко на пицце у ветеранов АТО: появилась интересная деталь
Джерело:  online.ua

Радник міністра оборони і президента України Юрій Бірюков розповів про  візит глави держави в піцерію, яку відкрили в Дніпрі ветерани АТО.
Про це він повідомив в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Я давно його (Петра Порошенка – Ред.) зазивав сходити в Pizza Veterano на Софійській до Льоні Остальцева, тому що ми з ним добре і близько знайомі, з Льонею. І для президента це... Він каже: ну так, гаразд, пішли, — взагалі не проблема!" — розповів Бірюков.
За його словами, "це важко організувати в плані графіка, охорони, протоколу...".
"Я мріяв його затягнути просто взагалі неформально. Але є поняття безпеки перших осіб держави, є поняття перших осіб протоколу — і так робити, ну, дійсно, не можна", — зізнався волонтер.
Читайте також: Не Росія, а військовий табір: армія Путіна розбурхала мережу
При цьому радник президента запевнив, що під час візиту в піцерію Порошенко був "дійсно абсолютно щирий".
"І ми їли піцу в Дніпрі абсолютно щиро. Єдине, що трошки ускладнило весь цей процес — він же у нас віруючий, поститься,, а понеділок був першим днем посту. Причому це найсуворіший день посту. І там, звичайно, хлопці трошки помучилися, тому що потрібно було винайти піцу без сиру, м'яса і всього іншого. А це не піца, за великим рахунком! Це — шматок тіста з овочами", - додав він.
При цьому Він підкреслив, що, незважаючи на це, було дуже смачно.
"Для нього це — нормально. Він абсолютно спокійно поспілкувався з Андрієм, власником піцерії в Дніпрі. Ми обговорювали моменти, які я давно хотів підняти, тому що нам потрібна на рівні держави якась програма стимулювання АТОшников входити в бізнес", — розповів він.
Читайте також:  Турчинов оцінив терміни звільнення Донбасу і силу української армії
За його словами, "це не те ж саме, що просто приватний бізнес, АТОшники — це специфічні люди, які пройшли певні етапи в житті".
"Тобто, їм потрібно допомагати і в питаннях психологічної реабілітації, в тому числі. І ми цю тему підняли. Ми її нормально обговорили. Ми проговорили, що будемо робити далі. Я показав ці фотографії. Так, за піцу заплатили — природно. Це нормально!.." — додав він
У той же час, Бірюков висловився і про реакцію суспільства на похід Порошенко в піцерію під час візиту в Дніпро.
"Ходиш на піцу — погано. Не ходиш на піцу — теж погано!" – резюмував він.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Україна 15 років готувалася "воювати" з Румунією і ще однією країною, армії не стало зовсім - Юрій Бірюков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?