Порошенко нагадав, чий Крим: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко нагадав, чий Крим: з'явилося відео

Порошенко нагадав, чий Крим: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко в  День соборності України  нагадав про те, що Крим є українською територією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Петра Порошенка, де опубліковано відео з виступом президента.


«В останні роки в дні державних свят ми не тільки згадуємо видатних історичних діячів, але і вклоняємося пам'яті сучасних українських переможців - героїв Небесної Сотні і героїв війни за незалежність в боротьбі з російськими агресорами», - сказано в повідомленні Порошенко.


Читайте також:  Третя річниця перших смертей на Майдані: з'явилося дуже показове відео


«Наші герої воюють на Сході не за повернення окремих територій, а за всю соборну українську землю. Від крайньої північної точки, села Грем'яч на Чернігівщині, до самого південного Фороса, що знаходиться в українському Криму», - продовжив український президент.


«Від західного села Соломоново на Закарпатті - до самої східної Ранньої Зорі на Луганщині», - говорить український президент.


Нагадаємо, 22 січня відзначається День соборності України - саме в цей день в 1919 році був проголошений Акт возз'єднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилися яскраві фото з Києва, де на мосту Патона активісти утворили "живий ланцюг єдності" на честь Дня соборності України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?