Порошенко нагородив "чорну бригаду", якої бояться російські військові: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко нагородив "чорну бригаду", якої бояться російські військові: з'явилися фото і відео

Порошенко нагородив "чорну бригаду", якої бояться російські військові: з'явилися фото і відео
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко нагородив бійців 72-ї бригади, які відзначилися при обороні Авдіївки, а також рятувальників, які активно допомагали жителям міста, незважаючи на обстріли.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
"Весь світ побачив, чим є українські Збройні Сили – українська армія, яку ми з вами створили за останні два з половиною роки. В цих боях 72-я механізована бригада підтвердила своє звання однієї з найсильніших, яку ще в 2014 році за успішні військові операції, які вона провела в зоні бойових дій, вороги охрестили "Чорною бригадою", - зазначив Порошенко.
Також він додав, що "це означає, що ворог боїться "Чорної бригади" і він знає, що там, де 72 бригада – ніхто нікуди не пройде, на крок не просунеться".


Читайте також: Загострення на Донбасі: хроніка подій, фото і відео

"Це для них ви "Чорна бригада", а для нас – світле і хоробре воїнство", - сказав глава держави військовим.
Також президент доручив Міноборони нагородити бригаду особливими відзнаками, "щоб ті бійці, які приходять за контрактом знали, який славний бойовий шлях пройшла бригада за останні місяці і тижні".
Глава держави вручив командиру підрозділу, полковнику Андрію Соколову , орден Богдана Хмельницького, а також нагородив командира механізованого батальйону Олександра Вдовиченко та інших воїнів бригади, які "умілими, чіткими, рішучими, а іноді і неординарними рішеннями забезпечили успіх на цьому важливому рубежі оборони".



Нагород були удостоєні і співробітники ДСНС, які врятували місто від гуманітарної катастрофи.


Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх військовослужбовців, загиблих в боях на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  соцмережі були вражені зверненням бійців ВСУ до своїх побратимів, що захищали Авдіївку.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?